Om oss, og videre planer

Vi holder til i den gamle trikkekiosken fra 1928 i Trikkesløyfen på Wergeland(Minde Allé) aka Ambrosia Tønnesen plass.

6 års drift! Nå ønsker vi å kjøpe bygget! 

I  6 år har vi drevet kaféen nå!! Med både oppturer og nedturer + korona! Det er en tidkrevende bransje og man må jobbe hardt for å betale ut lønninger, opprettholde drift og ta vare på kjære stamkunder. Uten trofaste naboer hadde vi ikke orket å kjempe for å kjøpe bygget. Det har vært en del motgang, men også utallige gode minner som sitter godt plantet i hjertet. Vi mimrer om kinokafé i Trikkesløyfen filmklubb, vinsmakinger med GioVin, cupping med kaffelevrandøren Bergen Kaffebrenneri, Sidersmaking med Spildegården, sjokoladesmaking med chocolatier Paul Evers og hele 3 konserter med Josefin Winther. For en drøm! 5 Julemarkeder tilbakelagt og juletresalg nesten hvert år. Loppis og 17. mai gøy. Boccia i Trikkesporene og lange varme kvelder på uteserveringen med bobler og brus. Brannkamper hvor plassen bades i rødt og livlige bursdagfeiringer med både 20-, 40- og 60-åringer. Utallige hyggelige møter i den lille ovale sittegruppen hvor alle hører hva den andre sier og folk blir kjent på kryss og tvers. Gode minner i fleng og mange mange nye venner. For det er det vi kaller våre kjære naboer og kunder <3 Takk for at dere kommer innom og lager gode minner!

Sammen drifter jeg Anette Sunde og min samboer Sondre Haug Cafe Ambrosia AS. Vi har et felles barn, men tre til sammen + en liten hund som heter Poppy. Drømmen om å drive kafé/bakeri sitter langt inne hos oss begge og sammen jobber vi nå steinhardt for å fortsette driften av den unike og nostalgiske kaféen i rosa. I Januar planla vi videre drift, men fikk beskjed om at bygget skulle selges enten til oss, eller uten oss til noen andre. Vi gjør nå vårt beste for å kjøpe det selfølgelig! I mellomtiden i Ytre Arna er et produksjonslokale nå under bygging og et lite bakeriutsalg i Ytre Arna er snart klart for åpning(April mnd). Kaféen tar mye av tiden vår nå, men vi kan ikke se for oss et liv uten og skjønner heller ikke helt hvor vi skal ta vegen om dette ikke går som planlagt. Trikken står også å venter på å sette sine spor. La oss lage noen gode minner her også? Stoooor takk til advokat Andreas Skylstad og Bonava som hjalp til med å realisere planene her. Trikken kan ikke drives alene dessverre, så forsvinner Cafe Ambrosia så er den også vekk. Vi har fremdeles store visjoner for det gule vidunderet som vi har fått på kontrakt av Bergen Sporveg. Når våren og sommeren endelig titter frem nå så er planen å arrangere konserter, smakinger og andre hyggelige arrangementer. Akkurat nå er den litt for kald, men dørene er åpen for take away!

Den er jo helt unik denne også. Arild Sunde har blant annet vært med å bestemme interiøret her. Tidligere var han med å snekre sammen både sittegruppe, barstolbord og hylle på veggen bak disken(laget av farmor sin gamle seng).

Mamma Astrid Sunde har bidratt med oppskrift til den fantastiske gulrotkaken og søster Linda Sunde, tidligere deleier var med å starte opp kaféen fra dag en. Hun har lært meg det meste av kakebakst, supper og pai. Før kaféen kunne jeg kun lage scones, som nå faktisk har blitt en av bestselgerene, ved siden av Sondre sine Trikkeboller. Ryktene går om at det muligens er Bergens beste bolle!! :O

Sondre er utdannet baker og har lagt 180% av tiden sin på å etablere kaféen sammen med meg. Sammen har vi laget et unikt konsept som vi nå håper vi kan fortsette i evigheten og litt forbi. 

Ønsker du å være investor? Kontakt oss på mail eller tlf.

cafeambrosia125@gmail.com

(+47) 930 11 418 (959 38 162)

Cafe Ambrosia

Inndalsveien 125, 5063 Bergen

Onsdag - Torsdag: kl. 11:00 - kl. 1600

Fredag: kl. 11.00 - kl. 22:00

Lørdag: kl. 12.00 - kl. 17:00